Førsteklasses hundefoder til dit husdyr

Ligesom det er vigtigt, hvad du putter i munden, er den rigtige ernæring også essentiel for dit husdyr. Hos Tølløse Dyreklinik tilbyder jeg dyrefoder fra det anerkendte og velrenommerede amerikanske mærke HILLS. Udvalget kan kun sælges gennem dyrlæger, hvilket sikrer dig den ypperste kvalitet indenfor bl.a. hundefoder. Vha. ernæringseksperters viden og avanceret klinisk forskning kan klinikkens katte- og hundefoder bruges som et led i behandlingen af specifikke sygdomme, f.eks. problemer med bevægelighed, fordøjelse, nyre og lever. 

Tilpasset dine dyr

Mit sortiment indeholder mange forskellige produkter og både hundefoder og kattefoder. Uanset om det skal være det daglige foder eller bare en sund snack til din hund eller kat, så kan du finde det optimale produkt hos Tølløse Dyreklinik. Den afgørende forskel ved mit dyrefoder er, at det er tilpasset til lige præcis dit dyr. Jeg kan rådgive dig til at finde det rigtige, så du sikrer dit dyr en endnu sundere hverdag. Hvis du skal have kvalitetsfoder, f.eks. katte- eller hundefoder, i Hvalsø, Holbæk eller omegn, kan jeg levere, hvad du har brug for. 

Find det rigtige hundefoder i dag

Læs mere om de forskellige fodertyper på www.hillspet.dk eller se udvalget i min klinik i Tølløse. Der er telefontid mellem 7.00 og 9.00 i hverdagene, og du kan ringe på 59 18 51 18 for at få rådgivning om det perfekte foder til dit dyr.